New Office

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Our design team recently completed a project for our toughest client yet when we created our new design space in Somerset NJ. This new 10,000 square foot office suite resides on the top floor of the Philips Headquarters building just off of Davidson Ave. The open space central core allows our staff and visitors a view of the majestic Watchung Mountain range through wall to wall ribbon windows. This glass-rich environment is enhanced via the storefront glass entrance and adjoining conference room glass wall. Our open reception area allows visitors to see straight through the design floor to the outdoors upon arrival to the office. Our floating Library embodies DRG’s Form and Function design balance by providing an elegant display area that leaves our specification products and samples right out in the open for easy viewing. The collaboration spaces along our color wall provide the ultimate flexibility as they can be used for internal design reviews, small vendor rep meetings, bidders’ review space or proposal assembly space. The incorporation of forty linear feet of dry erase/magnetic ‘pin-up’ board gives our staff the display space they need to create the next great design.

 

Learn More About Our New Office

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.


Interested in working with Design Resources Group?